U Domu za odrasle osobe Skupnjak za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 zabranjene su posjete, stoga molimo članove obitelji i skrbnike naših korisnika da kontakte sa službenim osobama obavljaju putem telefona na broj 01 2060 064 ili emaila info@domskupnjak.hr.

Dom za odrasle osobe Skupnjak je privatna ustanova socijalne skrbi koja djeluje od 2008. godine te je u sustavu mreže ustanova socijalne skrbi i ima sklopljen ugovor sa nadležnim ministarstvom socijalne skrbi.

Djelatnost doma je zbrinjavanje osoba sa mentalnim oštećenjima što u sklopu dugotrajnog smještaja uključuje pružanje usluga stanovanja, prehrane, održavanja osobne higijene, brige o zdravlju, njege, radne aktivnosti, psihosocijalne rehabilitacije i korištenja slobodnog vremena.

Nalazimo se u Zagrebačkoj županiji, na području općine Sveti Ivana Zelina, u Šulincu 2b. U prirodno lijepom okruženju zelenih prigorskih brežuljaka, u blizini autoceste Zagreb – Varaždin.

MISIJA doma je stalna i sustavna skrb o osobama sa mentalnim oštećenjima pružajući im usluge dugotrajnog smještaja i organiziranog stanovanja. Naglasak se stavlja na individualni pristup uz poštivanje i uvažavanje korisnika te podrška u zadovoljavanju njegovih potreba.

VIZIJA doma je stalno podizanje kvalitete usluge smještaja korisnika s ciljem da se novim oblicima i metodama doprinese humanijem zbrinjavanju osoba sa mentalnim oštećenjima koji će biti aktivni sudionici u zajednici, koristeći pravo na osobni izbor.