OBAVIJESTI

Obavijesti Doma za odrasle osobe Skupnjak

21.09.2020.

Omogućene su posjete korisnicima uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, a koje su navedene u priloženoj uputi. 

Uputa_posjete i paketi_21092020

 

21.8.2020.

Zbog pojačanih preventivnih mjera uslijed pogoršanja epidemiološke situacije zabranjuju se posjete u Domu za odrasle osobe Skupnjak.

 

20.7.2020.

Prema Izmjenama i dopunama Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 (verzija 8./1.) obavještavamo Vas da:

  • Omogućene su posjete korisnicima uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i u ograničenom trajanju. Kako bi se osiguralo poštivanje mjera, ograničen je broj istovremenih posjeta, stoga je potrebno posjet najaviti.
  • Omogućena je dostava higijenskih potrepština, jela u originalnim pakiranjima i ostalih potrepština od strane članova obitelji i prijatelja.

 

29.6.2020.

Prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, Verzija 7 od 26.6.2020. obavještavamo Vas da:

  • Omogućuje se donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima usluge smještaja i organiziranog stanovanja uz provedbu propisanih preventivnih mjera. 
  • Higijenske potrepštine, namirnice i ostale potrepštine trebaju biti zapakirane u originalnom pakiranju s odgovarajućim rokom trajanja. Dopuštena je dostava namirnica koje ne zahtijevaju posebno skladištenje (hladnjak, zamrzivač).

 

23.6.2020.

Prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, Verzija 6 od 21.6.2020. obavještavamo Vas da su:

  • Do daljnjeg su zabranjene sve posjete korisnicima.
  • Korisnicima je zabranjeno da izlaze izvan ustanove te odlaze kući u posjet kako se za vrijeme boravka izvan smještaja u sustavu socijalne skrbi ne bi zarazili i prilikom povratka virus prenijeli na ostale korisnike.
  • Zabranjuje se donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima usluge smještaja i organiziranog stanovanja od strane članova obitelji i prijatelja za vrijeme trajanja pandemije.

 

13.5.2020.

Prema “Uputa pružateljima usluge smještaja u sustavu socijalne skrbi radi sprječavanja i suzbijanja epidemije COVID-19” donesene su upute vezane uz posjete i dostavu paketa korisnicima Doma za odrasle osobe Skupnjak.

 

Dom Skupnjak_uputa_posjete i paketi

 

23.3.2020.

U Domu za odrasle osobe Skupnjak za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 zabranjene su posjete, stoga molimo članove obitelji i skrbnike naših korisnika da kontakte sa službenim osobama obavljaju putem telefona na broj 01 2060 064 ili emaila info@domskupnjak.hr.

Sukladno uputama od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zabranjuje se donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima usluge smještaja i organiziranog stanovanja od strane članova obitelji i prijatelja za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 te se paketi ne mogu zaprimiti.

 

27.2.2020.

Zbog povećane razine zdravstvene zaštite uslijed pojave zaraznih bolesti, posjete u Dom za odrasle osobe Skupnjak privremeno se ne dopuštaju.

 

47_20 Obavijest o preventivnim mjerama