OBAVIJESTI

Obavijesti Doma za odrasle osobe Skupnjak

23.6.2020.

Prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi, Verzija 6 od 21.6.2020. obavještavamo Vas da su:

  • Do daljnjeg su zabranjene sve posjete korisnicima.
  • Korisnicima je zabranjeno da izlaze izvan ustanove te odlaze kući u posjet kako se za vrijeme boravka izvan smještaja u sustavu socijalne skrbi ne bi zarazili i prilikom povratka virus prenijeli na ostale korisnike.
  • Zabranjuje se donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima usluge smještaja i organiziranog stanovanja od strane članova obitelji i prijatelja za vrijeme trajanja pandemije.

 

13.5.2020.

Prema “Uputa pružateljima usluge smještaja u sustavu socijalne skrbi radi sprječavanja i suzbijanja epidemije COVID-19” donesene su upute vezane uz posjete i dostavu paketa korisnicima Doma za odrasle osobe Skupnjak.

 

Dom Skupnjak_uputa_posjete i paketi

 

23.3.2020.

U Domu za odrasle osobe Skupnjak za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 zabranjene su posjete, stoga molimo članove obitelji i skrbnike naših korisnika da kontakte sa službenim osobama obavljaju putem telefona na broj 01 2060 064 ili emaila info@domskupnjak.hr.

Sukladno uputama od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zabranjuje se donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima usluge smještaja i organiziranog stanovanja od strane članova obitelji i prijatelja za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 te se paketi ne mogu zaprimiti.

 

27.2.2020.

Zbog povećane razine zdravstvene zaštite uslijed pojave zaraznih bolesti, posjete u Dom za odrasle osobe Skupnjak privremeno se ne dopuštaju.

 

47_20 Obavijest o preventivnim mjerama