Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Uključenost osoba s mentalnim oštećenjima  u zajednicu je vrlo važan segment kvalitete njihovih života.

Korisnici  mogu koristiti različite usluge lokalne zajednice kao što su frizer, pediker, trgovine, kazalište, tržnica, crkva, utakmice, koncerti  i sl. ovisno o željama i mogućnostima korisnika, ali i neformalno se družiti i provoditi  slobodno vrijeme u zajednici.

Upravo usluge razvijene u zajednici i podržavajući oblici stanovanja  gotovo uvijek omogućavaju bolju kvalitetu života te doprinose destigmatizaciji odraslih osoba s mentalnim oštećenjima.

Također, da smo aktivni članovi lokalne zajednice potvrđuje stalna suradnja sa Udrugom Srce Zelina – Udruga djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji,  kao i sa  župom i drugim članovima, a u suradnji s kojima se organiziraju razne aktivnosti za naše korisnike.

Osim uključenosti u lokalnu zajednicu, sudjelujemo i u međudomskim aktivnostima i druženjima koje organiziraju i u kojima sudjeluju domovi našeg profila iz cijele Hrvatske kao što su:  Domosong, Domoples, sportske igre itd., a čemu se naši korisnici izuzetno vesele.

Mirno okruženje, van gradske vreve, ali opet  u neposrednoj blizini centra grada, idealno je za smještaj osoba koji zahtijevaju ovakav oblik skrbi.